Samsung и Just Cavalli обединяват сили за моден спектакъл в София.

Samsung България организира ексклузивно модно шоу в сърцето на София. Събитието ще се проведе на площада пред катедралата „Св. Александър Невски“ от 20:00 часа.

В рамките на глобална премиера Samsung ще представи най-новите смартфони от серията Samsung Galaxy Z с интегриран изкуствен интелект Galaxy AI. Тази вечер най-новите продукти на Samsung ще се превърнат в модни аксесоари на модния подиум заедно с непоказвани досега модели на световния бранд Just Cavalli. Специални гости на събитието ще бъдат Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli, и Серджо Ацолари, главен изпълнителен директор на Cavalli.

Samsung Fashion Show е отворен за всички жители и гости на града. Новата колекция „Есен/Зима 2024“ на Just Cavalli ще бъде представена на спектакъла, като е вдъхновена от израстването на цяло поколение и трансформира енергията на поколението Z в уникален градски стил. Samsung продължава партньорството си със Столична община в каузата „Ходенето е модерно“, насърчавайки активния и природосъобразен начин на живот.

Локацията пред катедралата „Св. Александър Невски“ е избрана и заради лесния достъп пеша, с градски транспорт или велосипед, в унисон с усилията за по-ниски или нулеви емисии в градската среда. Събитието се организира в сътрудничество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *