Идеята на “Ifi Go Bar Kensei: Стил и звук в уникална симбиоза (РЕВЮ)

iFi Audio е известна със своя подход, ориентиран към клиента, и непрекъснато предлага продукти, съчетаващи иновации и удовлетворението на потребителите. Титлата Kensei означава елитен майстор на мечове, вдъхновена от японската традиция за изработка на мечове. Това устройство отразява прецизността и майсторството, вложени в него.

iFi продава Kensei като отличен USB DAC/усилвател, особено подходящ за потребителите на MacBook Pro, но той е съвместим с всяко устройство с USB изход. Устройството включва висококачествени компоненти от известни производители като Murata, Panasonic, TDK и Tantalum. GO Bar Kensei се доставя в компактна кутия, характерна за екологичния подход на iFi при опаковката.

В комплекта са включени кожен калъф за носене, USB адаптер (Type-C към USB) и два висококачествени USB кабела: един Type-C и един Apple Lightning, което гарантира съвместимост с широк набор от устройства, включително продукти на Apple. GO Bar Kensei въплъщава характерния индустриален дизайн на iFi, подобрен с привличащ вниманието външен вид, но по-големият му размер може да не е идеален за тези, които търсят наистина джобно решение. Устройството е украсено с множество светодиодни индикатори, които показват различни настройки, и въпреки че първоначално настройката може да изглежда сложна, тя става интуитивна с използването.

Звукът, произведен от устройството, е характеризиран с прецизно изобразяване и разделяне, а честотната характеристика предлага чисти и напреднали средни честоти, ясни и добре разгърнати високи честоти. iFi Audio GO Bar Kensei е изборът за тези, които търсят елегантно, висококачествено и силно устройство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *