Най-добрите сериали за лятно релаксиране: юни в предаванията

Разнообразният каталог от заглавия включва хитове в различни жанрове за стари и нови фенове, обединени под общия знаменател на развлеченията – да приковават вниманието и да будят интереса. Може би искате да откриете нещо ново, което сте пропуснали досега, или пък вече нямате търпение да проследите следващите приключения на любимите си герои?

И в двата случая ви предлагаме пъстър подбор от заглавия, с които да увеличите още повече летните забавления. Сега му е времето.

А, да – и не забравяйте после да гледате това, което изберете. Докато търси скъпоценния предмет, Хулио обикаля алтернативна версия на Ню Йорк, натъква се на колоритни персонажи и попада в комични ситуации, които често са зловещи, но винаги го карат да обърне поглед навътре към себе си и да се замисли.

Сериалът е калейдоскоп от цветове и сюрреализъм, който преплита историите на различни хора, търсещи смисъл, цел и близост в един все по-изолиращ ни свят. Той се развива в епохата на Великата република, столетия преди събитията от любимите ни филми, като сюжетът се фокусира върху разследването на поредица от шокиращи убийства на рицари джедаи.

Проследяваме учителя джедай Сол, който се заема с разплитането на тази мистерия. За първи път от много време се впускаме в една неизследвана територия от безграничния свят на Междузвездни войни – без познати герои, и това ни кара да се вълнуваме много.

С други думи – чакането свърши! Вторият сезон на сериала ни посреща само няколко дни след трагичните събития от финалния епизод на сезон 1.

Гражданската война между династия Таргариен вече изглежда неизбежна, а по всичко си личи, че ни очаква повече кръв, повече обрати и разбира се, повече дракони. През последните две години сериала стана любимец както на киноманите, така и на критиците, а това се затвърди по време на наградните сезони в Холивуд, по време на които сериалът грабна няколко статуетки “Еми”.

В края на юни ни очаква новият, трети сезон на продукцията, в който готвачът Карми, бизнес партньорката му Сидни, Ричи и останалата част от отдадения им екип се опитват да разберат как изисканото заведение, което откриха в края на предишния сезон, може да постигне успех в индустрия, в която шансовете са срещу тях. Има за всеки по нещо.

Юни е и месецът, в който посрещаме 4-ти сезон на The Boys, който можем да опишем само като най-нетипичния сериал за супергерои. Техния конфликт се появи през 2019 г., когато Браун придоби правата за първите шест албума на изпълнителката в сделка на стойност от 300 милиона.

Подготвяме се за едно силно начало на летния сезон, изпълнено с дракони, предателства, междузвездни пътешествия и какво ли още не.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *