HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition – всеки може да бъде астронавт (РЕВЮ)

Преди повече от година HUAWEI представи флагманския часовник WATCH 4 Pro. Той предлага иновативни функции за следене на здравето и премиум дизайн, което са две много хубави качества поотделно, но накуп те карат да си зададеш въпроса: „Това смарт часовник за фитнеса ли е или за официална вечеря?“.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition предлага същите функционалности, но тук използваните материали и мотиви при дизайна са още по-интригуващи и го издигат до нивото на аксесоар, подходящ за капитан на космическа совалка. Смарт часовникът включва концепцията LAVAL в своя циферблат, материали, безел и дизайн на короната.

Тя е вдъхновена от дюзата на Де Лавал – ключова технология, когато говорим за изследване на Космоса. Корпусът на часовника съдържа DLC титан от аерокосмически клас, лек, но изключително здрав метал.

След титановата основа Huawei добавя карбон – подобно на диамант покритие, в корпуса и каишката. HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition използва нанокристален керамичен материал около дисплея, което е процес, включващ над 24 стъпки.

Часовникът разполага с два бутона и е 1.5-инчов AMOLED панел с резолюция 466х466 пиксела. Сапфиреното стъкло, което го покрива, е по-устойчиво на надрасквания и счупване спрямо стандартните.

HUAWEI предлагат богат набор от циферблати на космическа тематика, които са последният щрих в цялостната концепция за този нов модел на WATCH 4 Pro. В зависимост от вида на заниманието получавате различна информация.

HUAWEI WATCH 4 Pro може да изготвя мини отчет за здравето с до 6 ключови индикатора, като сърдечен ритъм, ниво на стрес и проверка на респираторните пътища благодарение на Health Glance 2.0. HUAWEI WATCH 4 Pro си остава страхотен смарт часовник и през 2024 година, а този нов вариант, който изцяло променя цветовете и някои от използваните материали, е свежо попълнение към серията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *